За Нас

Бунгала на река Камчия

Само на 28 километра от град Варна можете да откриете своето райско кътче. Къмпинг Рай е съчетание от малко магия от морския бряг, красота до устието на реката и уникални гори. Лонгозни гори и дюни. Къде другаде ще откриете тази необикновена комбинация освен в Камчия?

Къмпинг Рай е уникално място на Черноморското крайбрежие, приветстващо топло всички наши гости и пътешественици. Вярваме, че всеки има нужда да се откъсне поне веднъж от градското ежедневие и да открие своята връзка с природата.

Затова и проектирахме бунгалата на река Камчия с мисъл преди всичко за Вас и удобството Ви. Разбира се, модерните технологии са замислени, така че да бъдат в синхрон с природата. По този начин можете да сте сигурни, че ще прекарате спокойно ваканцията си и ще си починете от забързания начин на живот. Обърнете внимание, че можете да изберете между няколко вида бунгала, които предлагат различни удобства.

Но Къмпинг Рай не Ви предлага просто място за спане, а възможност да се насладите на свободата и спокойствието. Да зарежете грижите и да се разходите по златистия плясък, докато водата нежно ви гали.

Без шум и големи тълпи, с които не можете да се разминете. Без замърсен въздух и усещане за пренатовареност.

Очакваме Ви!

 

Вилно селище Рай

Какво ще Ви предложим ?

Страхотните къмпинги
река Камчия

КЪМПИНГ РАЙ

Открийте своето прекрасно кътче спокойствие и уют, близо до природата. Планирайте следващата си ваканция още сега и ние ще Ви предоставим едно прекрасно място за почивка.

изкуство и спорт

Перфектната Почивка

Резервация

За нас

Едно райско кътче,рядко съчетание на лонгозни гори,река и море.

Кои сме ние?

КК КамчияАврен, Варна, България 9132

За връзка с нас

Работно време: 8:00 – 22:000899155481info@campingrai.com

Къмпинг РАЙ © 2018. Всички права запазени. Дизайн и SEO OptimiziraiMe.bg