Сезонът е към своя край. А с него си отиват и безкрайните слънчеви дни и безгрижните дни, прекарани на любимото място. И докато някой се пекат на плажа и отпиват от любимия коктейл, другите се разхождат в гората и се наслаждат на природата. Наистина, няма значение къде предпочитате да бъдете. Защото всички знаем, че при нас от Къмпинг Рай можете да се насладите на необикновеното съчетание от лонгозни гори, река и море.

В тази статия няма да Ви предлагаме как да си прекарате почивката си. Вместо това ще подходим с малка носталгия, защото идва време да се сбогуваме и да се завърнем от почивката на работните си места. А с това да оставим и спомените за лятото зад гърба си.

Но не се натъжавайте! Защото ние от Къмпинг Рай ще Ви очакваме и догодина, за да си прекараме невероятно в нашето райско кътче.

А през това време сме радостни да Ви съобщим, че бяхме включени в класацията #BestBGcamp2019.

Всички, които сте били при нас знаете колко много държим нашите гости да си починат пълноценно и да се приберат у дома с усмивка на лицата. Защото за нас няма, по-голямо признание от Вашето удовлетворение.

Затова, ако сте останали доволни от нашето приказно място, искаме да Ви помолим да се включете в анкетата #BestBGcamp2019.

Дайте оценка за нас и помогнете на повече хора да се докоснат до природата.

Благодарим на всички, които ще гласуват за нас! Надяваме се другия сезон да Ви видим отново в нашето райско кътче. До нови срещи, приятели!

Остави коментар

4 × 4 =

За нас

Едно райско кътче,рядко съчетание на лонгозни гори,река и море.

Кои сме ние?

КК КамчияАврен, Варна, България 9132

За връзка с нас

Работно време: 8:00 – 22:000899155481info@campingrai.com

Къмпинг РАЙ © 2018. Всички права запазени. Дизайн и SEO OptimiziraiMe.bg