Искате ли да зарадвате четириногия си приятел и да му подарите едно незабравимо приключение? Не го мислете повече! Затворете компютъра и забравете за хотелите за домашни любимци. А след това съберете багажа си и се пригответе за път. Защото вече не е необходимо да се разделяте от домашния си любимец, за да починете от скучното ежедневие.

Планирайте следващата си ваканция, още сега! Заповядайте в Къмпинг Рай – красиво кътче сред природата, идеално за почивка с домашния любимец. Намираме се само на 50 метра от плажа и съвсем близо до ваканционно селище Камчия. Идеално място за дълги разходки с Вашия най-добър приятел, нали? Но това не е всичко! Нашите бунгала и вили разполагат с всички удобства – тераса, кътче за сядане и хранене, кабелна телевизия, баня с душ и тоалетна. За да се чувствате Вие и Вашия домашен любимец като у дома си.

Предлагаме Ви всичко необходимо, за да прекарате една прекрасна почивка с домашния си любимец. Но, ако не сте водили любимеца си на почивка, прочетете до край нашата статия. Защото в следващите редове ще Ви дадем няколко важни съвета как да направите престоя си при нас, още по-запомнящ е!

Главната цел на почивката с домашен любимец е не само Вие да си прекарате добре, но и Вашето малко приятелче. Точно заради това е добре да започнете подготовката за пътешествието няколко дни по-рано. Не всички животни се чувстват удобно да се возят в кола. Затова вземете любимата му играчка и го повозете малко с автомобила. Така със сигурност ще му помогнете да се отпусне и да прекара планираното пътуване по-леко.

Планирайте почивката си с домашния любимец преди да пристигнете при нас. Създайте близка до обичайната му обстановка като вземете леглото му, купичките за вода и храна и разбира се няколко от любимите играчки, без които не може.

Ако се нуждаете от нещо специално по време на почивката си с домашния любимец, не се притеснявайте да ни потърсите. Нашият екип ще се погрижи за Вас!

Остави коментар

14 − 9 =

За нас

Едно райско кътче,рядко съчетание на лонгозни гори,река и море.

Кои сме ние?

КК КамчияАврен, Варна, България 9132

За връзка с нас

Работно време: 8:00 – 22:000899155481info@campingrai.com

Къмпинг РАЙ © 2018. Всички права запазени. Дизайн и SEO OptimiziraiMe.bg