Готови ли сте да се разделите с градския шум и да планирате следващото приключение? Изхвърлете стреса и телефоните, защото лятото, макар и далеч, ще Ви предостави идеалната възможност да се „презаредите” с положителни емоции. Дълги слънчеви дни, нежен морски бриз и коктейл под чадъра. А защо не и разходки под сянката на дърветата, докато децата Ви опознават света около тях? Дали ще прекарате лятото в офиса или ще изберете почивка със семейството сред природата, зависи от Вас.

Подарете на себе си и децата си едно незабравимо лято! Ако се затруднявате с избора на дестинация, прочетете до край нашета статия. Защото в нея ще Ви представим едно подходящо място за почивка на малки и големи.

Курортен комплекс Камчия предоставя идеалните условия за почивка със семейството сред природата. Скрит под сянката на гората и в непосредствена близост до плажа. Камчия е рая за всеки, които иска да се докосне до природата, без ограничения. В близост до къмпинга се намира най-обширната плажна ивица на Черно море със златист пясък. А морето е толкова плитко, че Ви предоставя спокойствието да пуснете децата си да палуват, докато Вие се препичате на слънце и събирате сили за следващия ден.

Ако все още се колебаете дали Камчия е Вашето място за почивка със семейството сред природата, разгледайте нашия сайт. Вдъхновете се от съвършената хармония между природата и модерния стил на вилите ни. Защото ние сме едно от малките места в България, които могат да Ви предложат релакса, от които се нуждаете. Без шума на големите курорти и трафика, от които не можете да се измъкнете с часове. Разбира се, това не означава, че няма да Ви предоставим всичко необходимо. В комплекса има на разположение на всички гостуващи магазини, заведение за хранене, детска площадка и паркинг.

Освен това при нас има идеални условия за спорт и изкуства. Разполагаме с тенис корт и място за морски и речен риболов. Но ако сте творец, не пропускайте да подготвите и четките си. Защото нашето райско кътче ще Ви вдъхнови да ги развъртите!

Очакваме Ви!

Остави коментар

2 × 4 =

За нас

Едно райско кътче,рядко съчетание на лонгозни гори,река и море.

Кои сме ние?

КК КамчияАврен, Варна, България 9132

За връзка с нас

Работно време: 8:00 – 22:000899155481info@campingrai.com

Къмпинг РАЙ © 2018. Всички права запазени. Дизайн и SEO OptimiziraiMe.bg